Auto wassen met Dreft

Wassen Auto

Kan ik mijn auto wassen met Dreft

Dit is een vraag die we veel krijgen en waarvan we ook zien dat deze erg veel gegoogeld wordt. Kan ik mijn auto wassen met Dreft.

Het antwoord is ja, dat kan. Of je het zou willen is wat anders natuurlijk.

Waarom auto wassen met Dreft

Wij vragen ons af wat voor mensen de reden zou zijn om de auto te wassen met Dreft. En eerlijk gezegd kunnen we ons geen andere reden bedenken dan dat je dit gewoon in huis hebt in plaats van goede autoshampoo.

Sommige autowassers schrijven er misschien allemaal geweldige eigenschappen aan toe maar eerlijk gezegd geloven wij daar niet in. Anderen zeggen weer dat het de waxlaag aantast wat wij weer wel geloven. Maar er blijven altijd mensen die toch kiezen voor deze manier van autowassen. Waarom bijvoorbeeld Dreft en niet een ander schoonmaak of afwasmiddel? Feit is, als je geen autoshampoo in huis hebt kun je de auto gewoon schoonmaken met een afwasmiddel of schoonmaakmiddel. Kijk wel eerst even of het middel jouw lak niet beschadigd. Een afwasmiddel maakt vetvrij. Wel goed voor de ramen. Wij vinden dat wanneer je jouw auto goed wilt wassen je beter een autoshampoo kunt gebruiken.

Beter autoshampoo gebruikenautowasshampoo online bestellen

Waarom? Vanwege het simpele feit dat dit ervoor gemaakt is. Daar is over nagedacht. Je hebt de zekerheid dat het de lak van jouw auto niet aantast en vaak zit er ook nog een wax middel in die de auto niet alleen schoonmaakt maar ook langdurig laat glanzen. En autoshampoo hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt bij de Action al autoshampoo kopen (setje met een spons) voor een paar euro. En als je haast hebt en de bouwmarkten zijn al dicht kun je altijd even bij een benzinepomp een flesje halen. Eventueel kun je de autoshampoo ook hier bestellen.  Heb je gelijk een voorraadje 😉 Autoshampoo bestellen

Conclusie

Je mag het zelf weten. Heb je geen autoshampoo in huis dan is jouw autowassen met Dreft een goede tweede keuze. Wij kiezen er echter niet voor. Heb jij goede ervaringen of misschien juist niet? Geef gerust jouw reactie op dit artikel. 😉

3 thoughts on “Auto wassen met Dreft

    1. Beste, wij verkopen geen autoshampoo. We zetten echter wel een link naar de verkopende site. Deze is het best bevallen. Bedankt voor de reactie.

  1. Ik geloof ook dat je beter een goede autoshampoo kan gebruiken die je lak niet aantast. Je weet namelijk nooit helemaal zeker of een ander schoonmaakmiddel op den duur je lak kan beschadigen. Naast het gebruiken van shampoo gebruik ik ook een speciale was die ervoor zorgt dat vuil minder snel aangetrokken wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *