Autoantenne schoonmaken

Wassen Auto

Heb je een nieuwe auto en wil je ook zorgen dat jouw autoantenne schoon blijft of makkelijk te reinigen blijft? Je leest hier dé tip voor het reinigen van jouw autoantenne!

Hoe je autoantenne te reinigen

De antenne op jouw auto is makkelijk te reinigen en blijft ook schoon als je deze af en toe met kaarsenwas invet. Vuil heeft dan geen kans om vast te gaan zitten aan de antenne en mocht er toch vuil op de antenne komen dan is dit er zeer makkelijk af te vegen. Een kleine huishoudtip van oma zeg maar. Op deze manier kun je het beste jouw autoantenne schoonmaken.autoantenne schoonmaken

Antenne van de auto gebroken…wat nu?

Even een tijdelijke oplossing nodig voor een afgebroken autoantenne? Pak even een ouderwets ijzeren kledinghanger (zoals je ze vaak in de stomerij ziet) en buig deze recht. Bevestig deze even als tijdelijke antenne. Zo heb je toch weer even wat muziek en kun je rustig op zoek naar een vervangende antenne.

1 thought on “Autoantenne schoonmaken

  1. Bedankt voor deze handige tip om mijn antenne schoon te houden. Ik heb nog niet eerder aan kaarsenwas gedacht. Het lijkt me inderdaad een makkelijke manier om vuil mee te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *