Carburateur ultrasoon laten reinigen

Wassen Auto

Carburateur schoonmaken: Het is ook mogelijk om jouw carburateur te reinigen. Hier zijn veel verschillende middeltjes voor op de markt welke we niet allemaal gaan bespreken. Allemaal hebben ze hun voor en nadelen. Feit is dat welk middel je ook gebruikt, het nooit op de moeilijk bereikbare plaatsen komt. Jouw carburateur schoonmaken kan. Wil je dat het echt schoon wordt en dat eventuele verstoppingen van leidingen en gaatjes opgelost worden? Carburateur ultrasoon laten reinigen? Wij hebben voor jou de oplossing! 

Carburateur ultrasoon laten reinigen

Wij van allesoverautowassen.nl kunnen jouw carburateur ultrasoon laten reinigen in onze krachtige ultrasoonmachines.Carburateur ultrasoon laten reinigen

 

Wat is ultrasoon reinigen?

Ultrasoon reinigen is een zeer effectieve reinigingstechniek. Het reinigingseffect in een ultrasoon bad ontstaat doordat (voor de mens niet waarneembare) geluidsgolven door het water met de reinigingsvloeistof worden gestuurd. Hierdoor ontstaan tienduizenden luchtbelletjes die door de geluidsgolven in elkaar klappen. Deze implosies hebben een veelvoud aan kleine stromingen door de reinigingsvloeistof tot gevolg. Deze stromingen functioneren als een borstel en weken het vuil los van het voorwerp. Met als gevolg: het ultrasoon reinigen van de voorwerpen die zich in de reiniger bevinden. Dit zonder te krassen of te schuren en tot op plaatsen waar je met de hand niet bij kunt.

Met een resultaat dat verbluffend is. Vet verdwijnt, leidingen worden ontstopt, cosmetisch is er een enorme verbetering en wat vast zit komt 98% van de tijd weer los te zitten en beweegt weer als vanouds.

Voordelen van ultrasoon reinigen

Het ultrasoon reinigen van voorwerpen heeft diverse voordelen ten opzichte van reinigen ‘met de hand’.
De stromingen in de ultrasoon vloeistof zijn zo sterk dat plaatsen bereikt worden waar we met handmatig reinigen onmogelijk bij kunnen. Doordat ultrasoon reinigen met vloeistof werkt zijn de kleinste openingen in het te reinigen voorwerp toegankelijk. Door de sterkte van de implosies gebeurt de reiniging uiterst grondig en nauwkeurig.
Bij juiste toepassing biedt ultrasoon reiniging ook de garantie dat jouw product niet kan beschadigen. Reiniging vindt immers plaats met behulp van pure vloeistof. Dit in tegenstelling tot handmatig reinigen waarbij altijd gebruik gemaakt wordt van materialen met een stevige structuur die risico inhouden op krassen of andere kleine beschadigingen.

Doen jullie alleen carburateurs?

Nee, carburateurs reinigen is slechts één van de vele toepassingen waar wij het ultrasoon reinigen voor gebruiken.

Andere toepassingen waar wij actief mee zijn in de auto-industrie zijn:

  1. Reinigen van remklauwen en leidingen ( ideaal voor als u de remklauwen wilt reviseren of wilt verven)
  2. Reinigen van dieselinjectoren, dieselverstuivers, brandstofleidingen en brandstofpompen
  3. Reinigen van EGR Kleppen en behuizing
  4. Reiniging van alles uit het motorcompartiment en aandrijftechniek wat in een 6 liter ultrasoonbad kan (los en gedemonteerd aangeleverd)
  5. Bouten, moeren, nozzles en veel meer…

 

Wij kunnen naast jouw carburateur schoonmaken dus ook jouw injectoren reinigen.

 

Ook doen wij het reinigen van onderdelen voor scooters, fietsen en motoren. Je kunt hierbij denken aan kettingen, tandwielen, remklauwen of rempotjes en veel meer…

Wat zijn de kosten

Ons passend aanbod is vaak vele malen goedkoper dan een gloednieuw onderdeel of kan een hulp zijn bij een revisie. Vraag de prijs voor het te reinigen item aan op onze website www.ultrasoondokter.nl  en www.carburateurschoonmaken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *