Is jouw autowassen op straat verboden of niet. De meningen lopen hier wat over uiteen. De ene gemeente heeft het liever niet en een ander zal er weinig om malen. Wat is het beste  om te doen.

Wil je het zeker weten of het mag in jouw gemeente dan kun je vaak even de website van de desbetreffende gemeente raadplegen.

auto wassen op straat verboden

 

Dan heb je ook nog de vraag hoe je er zelf in staat natuurlijk. Als je de auto wast in een autowasstraat weet je wel zeker dat het water op een milieuvriendelijke manier afgevoerd wordt. Dat is ook wat waard!

En vooral dat laatste is heel belangrijk. Tegenwoordig heb je overal was boxen waar je de auto kunt wassen voor een paar euro. Als je op straat de auto wast en je vervuilt heb je natuurlijk kans op een boete…

Tegenwoordig is trouwens bij heel veel gemeenten het autowassen op straat verboden.

De vraag aan jou of je dit het waard vind. Plus, in een was box heb je ook nog eens de beschikking over een goede hogedrukspuit met (als het goed is) warm water en een schuimpistool. Kortom, alles staat er dus waarom zou je er geen gebruik van maken? Om een paar centen uit te sparen? Als die boete jouw kant op komt ben je meer kwijt. Informeer jezelf dus goed of het mag in jouw gemeente…

Dit kan ook interessant voor je zijn

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.