Carclean Bedrijf of autowasstraat. Wat is beter?

Je wilt jouw auto naar een carclean bedrijf (in de volksmond ook gewoon een autopoetsbedrijf) brengen voor dat extra beetje aandacht of misschien omdat je jouw auto wil verkopen en hij er tip top uit moet zien. Waar let je dan op bij het kiezen van een carcleaner? Carclean bedrijven schieten als paddenstoelen uit de grond en we kunnen ons voorstellen dat je jouw auto niet zomaar aan de eerste de beste toevertrouwd. Hieronder geven we wat tips en trucs bij het vinden van een goede Carcleaner.

Welke service biedt het Carclean bedrijf

Veel carcleaners geven extra service op hun diensten voor car cleaning. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ozonbehandeling voor de binnenkant van de auto (nare luchtjes verwijderen), krassen laten wegwerken, de auto polijsten en verschillende soorten was. Elke bedrijf zal zijn eigen specialiteit hebben.  Er zijn zelfs autopoetsbedrijven met een haal en breng service voor jouw auto! Informeer daarnaar. Kijk wat het beste aansluit op jouw wensen. Wat doen ze standaard en waar vragen ze extra geld voor.

Zijn er recensies van tevreden of minder tevreden klanten? Heb je een goede indruk van het bedrijf of breng je de auto naar iemand die aan huis werkt. Het zijn allemaal tekenen van hoe professioneel iemand of een bedrijf is.

Hoe dan ook…een echte carcleaner zal altijd oog hebben voor elk detail van jouw auto (auto detailing) en zal eer halen uit het zo strak en schoon afleveren van jouw auto.

Het uiteindelijke doel is toch om jouw auto in showroomstaat terug te krijgen.

Dus kijk even waar je de auto aflevert. Het zou zo maar kunnen dat je dit soort poetsers tegenkomt 😉

Prijzen Carcleaning

Prijzen kunnen erg variëren per carclean bedrijf. Van een paar tientjes tot een paar honderd euro.  In de regel geldt dat goedkoop duurkoop is en er toch vaak minder gespecialiseerde aandacht aan de auto wordt gegeven dan wanneer men een paar euro meer uitgeeft. Een goedkope carcleaner kan ook een goedkoop resultaat geven. Het kan zijn dat er bezuinigd wordt op wax, schoonmaken of tijd. Wat allemaal niet ten goede komt van het detailen van de auto. Kijk altijd naar service en prijs en weeg deze tegen elkaar af.

Auto poets spullen kopen

Waar moet je op letten

Voordat je de auto aflevert is het slim om even rond de auto te lopen en eventueel een paar foto’s te maken waar ook een datum op zichtbaar is. Zo voorkom je discussie wanneer blijkt dat je de auto beschadigt terugkrijgt.  Loop na het carcleanen even om de auto heen om te kijken of alles nog net zo strak is als toen je de auto afleverde. Eventuele schade kan dan direct besproken worden en voorkomt gezeur achteraf. Een goed carclean bedrijf is verzekerd voor dergelijke schade en zal dit altijd netjes afhandelen.

Zelf jouw auto poetsen? Koop hier jouw autopoetsspullen: Polijst machine en spullen kopen

Dit kan ook interessant voor je zijn

Gerelateerde berichten

Eén gedachte over “Carclean Bedrijf of autowasstraat. Wat is beter?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.