Nu met de corona crisis willen steeds meer mensen hun interieur desinfecteren.

Je kunt hierbij denken aan bedrijven die personen vervoeren zoals taxi’s of openbaar vervoer. Ook voor lesauto’s is het belangrijk in deze tijd om het interieur schoon en gedesinfecteerd te houden. Er zijn veel verschillende desinfectiemiddelen verkrijgbaar. Op de website van Bol.com kun je bij meerdere aanbieders goedkoop ontsmettingsmiddel kopen.

Een ander woord voor desinfectiemiddel is ontsmettingsmiddel. Er is een ruime keuze uit verschillende merken desinfectiemiddelen en ook de prijzen lopen erg uiteen. Uiteindelijk moet een desinfectiemiddel gewoon doen waar het voor gemaakt is. Desinfecteren. De meeste desinfectiemiddelen hebben als basisbestanddeel alcohol. Des te groter het pure alcohol gehalte, des te beter het desinfecteert.

Is het echt nodig? De meningen zijn daar over verdeeld. We kunnen ons voorstellen dat voor een privĂ© auto je niet de hele auto gaat ontsmetten. Misschien omdat alleen jij in die auto rijdt. Vervoer je meerdere mensen dan kun je er bijna niet omheen. Safety first! De keuze is aan jou…

Je kunt ook kiezen om een klein flesje ontsmettingsmiddel of desinfecterende handgel in de auto te leggen. Ga je volgende keer de auto van de binnenkant schoonmaken, dan heb je altijd desinfectiemiddel bij de hand.

Dit kan ook interessant voor je zijn

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.