Spuitbussen met perslucht handig of weggegooid geld

Soms zijn er plekken in de auto waar je moeilijk bij kunt en die je toch echt schoon of stofvrij wilt hebben. Hoe doe je dat? Hier geven we wat handige tips over het schoonmaken en spuitbussen met perslucht.

Schoonmaken tussen de stoelenSpuitbus met perslucht action

Je hebt plekken tussen de stoelen (de rails bijvoorbeeld) waar je met de beste wil nog niet bij kunt om schoon te maken. Zelfs een dunne stofzuigerslang kan soms niet afdoende wezen. Hoe krijg je die plekken dan schoon? Simpel! Met perslucht!

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je voor die paar keer per jaar niet een complete compressor met luchtslang en spuitpistool gaat aanschaffen. Gelukkig zijn er handige spuitbussen met perslucht op de markt. Spuitbus met perslucht kopen

Simpel even schudden en daarna kun je het vuil tussen de rails wegspuiten om vervolgens met de stofzuiger op te zuigen.

Schoonmaken met perslucht

Schoonmaken met perslucht is ook ideaal om bij voorbeeld bij de ruiten allerlei richels schoon te blazen. Vaak kunnen daar kleine insecten of spinnetjes zitten. Deze kun je normaal niet makkelijk weg krijgen maar met een busje perslucht (vaak zit er ook een dun rietje bij) kun je super makkelijk op en tussen de kleinste plaatsen komen en vuil weg krijgen waar je normaal niet bij kunt. Je auto schoonmaken heeft zojuist een nieuwe dimensie gekregen…;)

Ventilatieroosters uitblazen

Met perslucht kun je ook makkelijk de ventilatieroosters van de auto schoonmaken. Je kunt zo stof maar ook blaadjes die je vaak tegenkomt in de roosters gemakkelijk verwijderen.

Pollen en stuifmeel uit de auto verwijderen

Met de perslucht kun je dus ook pollen en stuifmeel uit de auto verwijderen om vervolgens weer op te zuigen. Met pollentijd en hooikoorts zit er vaak veel stuifmeel tussen de roosters en op de meest onbereikbare plaatsen in en op het dashboard. Met een natte doek of stofzuiger kom je echt niet overal bij, dus is een busje perslucht een ideale oplossing.

Heb je zelf ideeën of ervaring op dit gebied? Voel je vrij om een bericht voor onze lezers achter te laten.

Dit kan ook interessant voor je zijn

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.